19 June 2018

KEMBALI BERSAMA ISTERI - ADAM SHAHZ MINTA JANGAN DOAKAN


Memberitahu kehidupannya lebih teratur tanpa bekas isteri iaitu Fatin Afeefa, pelakon Adam Shahz menegaskan dia tidak akan kembali untuk bersama bekas isterinya serta meminta tiada pihak yang mengharapkan mereka kembali bersama.

"Tidak dinafikan, memang ada yang mendoakan supaya dia kembali bersama saya. Tapi saya minta jangan doakan saya kembali bersamanya dan saya minta agar dapat jauhkan perkara tersebut.

"Saya sudah ‘move on’ kerana saya rasa kehidupan saya kini lebih teratur tanpa dia (bekas isteri). Malah saya dapat meluangkan lebih banyak masa bersama anak," katanya.

Adam mendirikan rumah tangga dengan Fatin atau penuhnya Fatin Nur Afifah Shamsudin pada 21 Disember 2013, namun kedua-duanya mengambil untuk berpisah pada 30 Mei tahun lalu.

Klik untuk gambar besar


Hasil perkahwinan, Adam dan Fatin dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ivy Herra Sophia yang kini berusia tiga tahun.

Berkenaan dengan sambutan perayaan Aidilfitri pula, Adam memberitahu dia tidak keseorangan kerana akan menyambutnya bersama anak perempuannya.

"Anak menyambut Aidilfitri dengan saya tahun ini, tiada apa perlu disedihkan," tuturnya lagi.
www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: