29 November 2018

KILAFAIRY: "IKUT GUIDELINE KELUARGA TETAPKAN, CAKAPLAH!"


Menegaskan tiada apa yang boleh dilakukan untuk menutup mulut orang ramai daripada berkata-kata buruk mengenainya, pelakon dan penyanyi Kilafairy yang merupakan anak kepada penyanyi legenda Rohana Jalil itu memberitahu dia enggan mengambil pusing komen negatif netizen di media sosialnya.

"Semua benda saya buat orang kata nak tayang aset, pakai baju besar pun orang masih fokus kepada sudut-sudut seksual. Jadi, saya tak boleh buat apa-apapun sebab orang akan tetap bercakap. Saya hanya jadi diri sendiri.

"Walaupun pakai baju kurung sekali pun, orang masih nak kecam saya. Keluarga saya terutama Papa sentiasa menjaga cara berpakaian, seksi-seksi memang tak boleh. Jadi saya ikut guideline yang keluarga tetapkan.

"Orang lain nak cakap apa, cakaplah! Yang saya tahu saya masih menjaga maruah keluarga saya, itu paling penting," kata Kilafairy yang menjelaskan dia sentiasa menjaga batas dan mengikut garis panduan berpakaian yang ditetapkan keluarganya.

Klik untuk gambar besar


Baru-baru ini Kilafairy menjadi mangsa buli siber apabila posting mempromosi produk penjagaan wanita menjadi medan netizen mengecam pakaiannya.

Dalam perkembangan lain, Kilafairy bakal muncul dengan single terbaharu dan melancarkan produk terbaharu Kilafit di Singapura pada Disember ini.

Pelakon itu juga akan memulakan penggambaran telefilem sekuel Pengancam Perkahwinan tidak lama lagi.
www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: