19 January 2019

"CULIK DIA BAWAK BALIK DAMANSARA" - NAZIM BERI 'TANDA' MINAT 'LELAKI'?


Bukanlah kali pertama dakwaan 'lelaki lembut' melanda pelakon Nazim Othman kerana perwatakannya yang ala-ala jejaka Korea.

Terbaru, pelakon dan pengacara Scha Al Yahya telah memuatnaik gambar dirinya bersama seorang jejaka 'mat salleh' iaitu pelakon antarabangsa, James Marsden.

Namun apa yang menarik perhatian dan mengundang persoalan netizen, Nazim sempat meninggalkan komen 'nakal' buat jejaka itu pada gambar tersebut di laman Instagram Scha.

Klik untuk gambar besar


Bagaimanapun, komen nakal itu turut disedari netizen yang mula membuat spekulasi sendiri. Ada pula segelintir netizen mendakwa Nazim suka pada kaum sejenis (gay) sekaligus menimbulkan persoalan punca penceraiannya sebelum ini.

Difahamkan pula, Nazim turut menyekat pengikutnya yang cuba mengusik nakal pelakon itu dengan bertanyakan apakah yang akan dilakukan Nazim jika dapat menculik pelakon antarabangsa berkenaan.

Mungkinkah Nazim hanya bergurau senda kerana melihat kekacakkan pelakon antarabangsa itu? Tapi tidak dinafikan memang agak sesuatu komen yang ditinggalkan Nazim. Bersangka baik sahajalah!
www.myartis.com / Sumber: Rotikaya & Forum Cari


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: