26 April 2019

SHEILA RUSLY: "KALAU SAYA TAK SAYANG... DIA TAK BERADA DI MANA DIA SEKARANG"


Tidak mampu menahan sebak dan menitiskan air mata ketika berkongsi mengenai status hubungannya dengan aktres Janna Nick, pelakon Sheila Rusly berkata dia sudah memaafkan Janna namun masih belum mampu menerima perbuatan yang telah dilakukan oleh pelakon utama drama 'Leftenan Zana' itu.

"Dia dah mesej saya minta maaf dan sebagai manusia kita harus memaafkan mereka seikhlas hati tapi buat masa ini saya masih tak boleh hadam perbuatan dia kepada saya dan keluarga.

"Sejujurnya, saya dan keluarga sayang dia tapi isu ini terlalu peribadi untuk dikongsi. Saya tak nak orang ingat saya menangis sebab berlakon. Kalau saya tidak sayang dia, dia tidak berada di mana dia sekarang," katanya.

Sementara itu, isteri kepada pengarah Azman Yahya atau Jinggo ini turut mendoakan kejayaan Janna dalam bidang lakonan meskipun bukan lagi di bawah bimbingan mereka. Tambahnya, penjalanan karier Janna masih panjang dan dia perlu ikhlas dalam melakukan sesuatu jika ingin berjaya.

"Tak apalah, setiap manusia ada buat kesilapan dan kadang-kadang kita terlupa. Dia pun masih muda dan karier masih jauh lagi. Dia sudah selesa ditempatnya, kepak pun dah kembang besar dan luas.

Klik untuk gambar besar


"Kami sekeluarga mendoakan kejayaan dia. Semoga dia menjadi artis yang mampu membanggakan pengikut dan ambil iktibar dengan apa yang telah berlaku," ujarnya.

Pada Februari lalu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 25, memohon maaf secara terbuka kepada Sheila serta keluarganya jika dia pernah membuat sebarang kesalahan sehingga menggores perasaan penerbit dan pengarah itu.

Kemelut hubungan kedua-dua selebriti itu bermula apabila Sheila didakwa memuatnaik status seolah-olah menyindir Janna di laman Instagram namun dinafikan olehnya.

Ia lebih hangat diperkatakan oleh netizen apabila Sheila berhenti mengikuti laman Instagram Janna malah ada dakwaan mengatakan hubungan dingin itu adalah sebagai gimik untuk menaikkan rating drama terbitan JS Pictures Sdn Bhd, 'Leftenan Zana'.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: