28 April 2019

"TAK PE, WILL SEE U IN COURT" - PU ABU BALAS KENYATAAN HANIFF HAMZAH


Nampaknya Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan kini kembali aktif di sosial media setelah beberapa hari mendiamkan diri. Menerusi Twitter, Abu membalas kenyataan penyampai radio, Haniff Hamzah untuk mendakwanya di mahkamah.

Untuk pengetahuan sebelum ini Haniff pernah menyelar tindakan Abu yang menceraikan isterinya ketika sarat hamil dan mengahwini seorang janda. Namun setelah beberapa hari, Abu baru membalas komen tersebut.

Biarpun tidak memberikan respon yang panjang, namun jawapan balas Abu itu telah mengundang kemarahan orang ramai. Rata-rata memerli Abu mengahwini wanita kaya sehingga terus mahu menyaman orang.

Klik untuk gambar besar


Terdahulu Haniff meluahkan rasa bengang terhadap tindakan Abu dan menyifatkan beliau seorang yang bodoh. Bagaimanapun Abu pula ketika diterjah ditanyakan mengenai kontroversi itu enggan memberikan komen lanjut.

Mungkin Abu kembali aktif di media sosial setelah diberikan lampu hijau oleh bapanya. Apapun kita doakan yang baik-baik sahaja buat mereka, dan kepada bekas isteri, semoga kuat meneruskan hidup.
www.myartis.com / Sumber: Media Hiburan & Rotikaya


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: