31 July 2019

"KEBETULAN ALLAH JADIKAN HARI LAHIR JODOH-JODOH SAYA SAMA" - FASHA


"Kebetulan pada hari lahir dia (Jejai), dia ada telefon saya dan ucap selamat hari lahir pada Aidil. Jadi secara profesional saya pun ucap benda yang sama pada dia. Sudah tentu saya tidak lupa tarikh lahir Jejai sebab dia tetap ayah kepada anak-anak saya.

"Saya pun pada mulanya tidak perasan yang tarikh lahir mereka sama. Kebetulan Allah jadikan hari lahir jodoh-jodoh saya pada tarikh yang sama," kata pelakon Fasha Sandha yang menggangap ia satu kebetulan apabila bekas suami, Jejai berkongsi tarikh lahir dengan suami barunya, pelakon Aidil Aziz yang jatuh pada 26 Julai.

Ibu kepada dua cahaya mata itu memberitahu dia tidak mempunyai masalah untuk memberikan ucapan selamat hari lahir buat bekas suaminya kerana baginya Jejai atau nama sebenarnya Rizal Ashram Ramli tetap ayah kepada anak-anaknya.

Meskipun sudah hampir tiga tahun bercerai, Fasha tetap mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya, malah mengekalkan keharmonian itu demi anak-anak: "Anak-anak saya dibesarkan dengan suasana penuh kasih sayang. Mereka tidak pernah tahu atau nampak benda-benda yang tidak 'best' pasal ibu bapa mereka".

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber & foto: Kopi Planet & Instagram Fasha Sandha


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: