05 July 2019

STATUS 'SINDIRAN' - AISHAH AKUI IA DITUJUKAN KEPADA JIHAN


"Memang saya tulis status tersebut untuk ditujukan kepada Jihan sebab dia dan Nabil sepatutnya disepina supaya hadir ke mahkamah untuk memberi keterangan. Malangnya, pihak peguam saya susah nak sampaikan sepina itu hinggakan peguam dan bercadang untuk keluarkan iklan untuk cari dia. Segala urusan yang kami buat semua dalam lingkungan yang dibenarkan oleh undang-undang.

"Bukan saja-saja nak minta sesiapa masuk campur. Mereka berdua disepina sebab berada di pentas GV4 dan mereka juga mengumumkan hadiah pemenang termasuk hadiah barang kemas tajaan DSV," demikian jelas penyanyi Aishah yang mengakui status sindiran tentang rakan artis yang tidak mahu membantunya ketika ditimpa masalah kemelut dengan DSV sememangnya ditujukan kepada pengacara, Jihan Muse.

Aishah menjelaskan, bukan sahaja Jihan tetapi Nabil Ahmad juga sepatutnya menjadi saksi dan dikehendaki hadir ke mahkamah bagi kes tuntutan terhadap DSV memandangkan mereka juga berada di pentas Gegar Vaganza 4 dan menghadiahkan barangan kemas tajaan DSV. Bagaimanapun, Aishah tidak mendapat kerjasama daripada pihak berkenaan.

Namun, selepas kes tersebut selesai dan kemenangan berpihak kepadanya, barulah Jihan hendak menghubungi peguam yang mewakili Aishah dan memberikan kerjasama: "Jihan tidak menghubungi saya tapi pengurus dan dia sendiri ada hubungi peguam selepas kes selesai," kata Aishah yang sebelum ini seakan tersinggung dengan kenyataan Jihan yang didakwa menyindir dengan menyifatkan dirinya dan DSV adalah dua gajah sedang bergaduh dan dirinya ibarat pelanduk menjadi mangsa tersepit di tengah-tengah.

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber & foto: mStar, Instagram Aishah & Jihan Muse


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: