27 July 2019

"TAK DIAJAR KURANG AJAR" - AISHAH PULANGKAN 'PALSU' DENGAN KOTAK KHAS


Pada minggu lalu, kemelut antara jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida (DSV) dan penyanyi Aishah sudah pun selesai, namun Aishah meluahkan rasa terkilan dengan cara DSV memasukkan berlian ke dalam balang makanan ringan sebelum diserahkan seperti menghina dirinya.

Tidak mahu memanjangkan lagi kemelut tersebut, semalam Aishah memulangkan semula hadiah berlian palsu yang diterimanya secara baik tanpa sebarang drama: "Hari ini (semalam) anda menjadi saksi saya memulangkan balik rantai berlian yang akan diserahkan kepada Datuk Seri Vida melalui tuan peguam kami".

"Sebelum ini kita dah tengok cara penyerahan DSV, kita pun ada idea nak serahkan tapi bila fikir balik saya tak nak malukan keluarga saya dan tak pernah diajar oleh saya untuk jadi kurang ajar. Biarlah apa orang nak buat dekat kita, saya dengan baik-baik pulangkan balik dalam kotak yang saya buat sendiri, handmade, tak ada dimana-mana," katanya.

Klik untuk gambar besar


Dalam pada itu, Aishah memberitahu dia tidak mahu lagi menjawab sebarang dakwaan netizen mengenai tuntutannya itu kerana semuanya sudah pun berakhir: "Saya dah jawab pelbagai pelbagai tuduhan di Instagram saya, kalau awak semua nak tahu apa yang berlaku boleh baca balik di sana. Saua dah amanahkan kepada peguam untuk serahkan kepada pihak DSV".

Terdahulu, dalam majlis penyerahan barangan kemas, penyanyi lagu 'I Am Me' itu mencetuskan drama apabila memasukkan dua berlian 1 karat bernilai RM27,100 dan berlian 0.70 karat berharga RM12,920 ke dalam balang makanan ringan.


www.myartis.com / Sumber: mStar, Instagram Aishah & Datuk Seri Vida


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: