08 August 2019

ARTIS WANITA DICERAIKAN KETIKA SARAT HAMIL ANAK KETIGA?


Sejak kebelakangan ini, kita semua sering dikejutkan dengan berita perceraian artis. Bagaimanapun, semua itu adalah ketentuan takdir, jodoh mereka tidak panjang. Terbaru, menerusi laporan Miss K di portal Astro Gempak, dikhabarkan seorang artis wanita telah bercerai dengan suaminya. Lebih sadis, artis itu diceraikan ketika sedang sarat hamil anak ketiga.

Menurut Miss K, rakannya baru-baru ini ke salah sebuah mahkamah Syariah di negeri Selangor dan menceritakan, artis wanita yang rakan sebiliknya dahulu pasrah serta redha mengenangkan nasib diri yang bakal bergelar janda sebaik sahaja anaknya dilahirkan beberapa bulan lagi.

"Terkejut kawan Miss K apabila artis wanita tersebut beritahu kepada hakim yang dia sudah tawar hati dan tidak mahu lagi dengan suaminya. Adakah kerana sudah tidak tahan dengan sikap suami yang mata keranjang?

Timbul masalah apabila si suami tidak mahu melepaskan isterinya itu. Alasan yang diberika kerana masih ada rasa cinta dan sayang. Talak dilafazkan dalam keadaan marah disebabkan berlakunya provokasi. Jika berita ini benar, kami harap artis wanita itu tabah menghadapi dugaan. Setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya tersendiri.

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber: Astro Gempak


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: