05 November 2019

"ALIFF HANYA JUMPA ANAKNYA BILA SAYA KE SANA... SELEBIHNYA VIDEO" - BELLA


Kini sering ke Singapura kerana memenuhi jemputan serta tawaran kerja di sana, pelakon Bella Astillah mendedahkan anaknya, Mohamad Ayden Adrean, 2, hanya akan berjumpa bapanya, penyanyi dan pelakon Aliff Aziz jika secara kebetulan dia mempunyai urusan kerja di negara jiran itu sahaja.

"Saya kini banyak menerima tawaran serta undangan kerja di sana. Biasanya kalau ada kesempatan saya akan bawa Ayden bersama untuk berjumpa bapanya. Jadi setakat ini Aliff hanya berjumpa dengan anaknya bila saya datang ke sana sahaja. Dia okay dengan keadaan itu, selebihnya dia menghubungi menerusi panggilan video sahaja," katanya.

Umum mengetahui mahligai yang dibina Bella dan Aliff selama tiga tahun itu berkecai apabila suaminya itu didakwa kerap berlaku curang bersama wanita lain. Bella memfailkan permohonan cerai secara baik terhadap Aliff pada 21 Mac lalu selepas beberapa kali tertangkap menjalin hubungan dengan wanita lain. Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak, Ayden yang kini berusia dua tahun.

Klik untuk gambar besar

www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak, Instagram Bella Astillah & Aliff Aziz


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: