24 December 2019

"PANDANGAN SAYA PATUTNYA MEREKA PILIH SATU" - MIMI ONE NATION EMCEES


Isu juara bersama Gegar Vaganza 6 yang diumumkan pada pentas akhir yang berlangsung malam Ahad lalu nampaknya sehingga kini masih menjadi perbualan ramai. Masih ramai memberikan pandangan yang sebagai sebuah pertandingan, juaranya harus seorang sahaja.

Pendirian yang sama turut dikongsi oleh salah seorang peserta akhir Gegar Vaganza 6, Mimifly dari kumpulan One Nation Emcees. Menurut beliau, pertandingan sebegini patutnya memberikan kejuaraan kepada seorang sahaja.

"Lazimnya memang tak pernah jadi dan saya selalu rasa kalau pertandingan itu akan ada juara dan tempat kedua — tidak kiralah pertandingan apa pun. Tak mungkin bagi saya yang mereka tidak boleh pertimbangkan hal lain untuk mendapatkan juara mutlak. Nak kata setuju... pandangan saya patutnya mereka pilih satu," ujar Mimifly.

Klik untuk gambar besar


Namun Mimifly turut mengatakan beliau menghormati keputusan pihak juri untuk mengangkat dua orang juara kali ini dan ianya satu pengalaman luar kotak buat dirinya dan anggota lain dalam One Nation Emcees (ONE).

One Nation Emcees juga tidak meletakkan harapan untuk bergelar juara dan berpuas hati dengan kedudukan di tempat kelima kerana bagi mereka persembahan yang diberikan di pentas akhir memang bak juara.


www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan & Instagram Mimifly One Nation Emcees


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: