04 January 2020

"HADIRNYA BIDADARI DALAM HIDUP SAYA" - ISA KHAN


Tahun 2020, merupakan tahun penuh makna buat pelakon Isa Khan yang gembira kerana kehadiran tunangnya, Nur Risteena Munim dalam hidupnya.

"Tahun 2019 telah menjadi tahun yang paling berarti di mana seorang bidadari telah hadir dan membawa sejuta rasa dalam hidup aku. Dia telah memberi nafas dan pandangan baru dalam kehidupan aku, dia telah memberi semangat yang tiada hentinya pada aku agar terus berjuang untuk menjadi seorang insan yang lebih baik.

"Dia adalah seorang wanita yang hebat yang telah mencintai aku sepenuh hatinya dan mahu membina masa depan bersama dengan aku. Dia adalah satu satunya orang yang percayakan aku pada saat tiada seorang pun mempercayakan aku.

Klik untuk gambar besar


"Dia telah menciptakan mimpi besar dalam hidup aku dan dia adalah orang yang akan aku bahagiakan seumur hidup aku.

"Saya janji saya akan terus berusaha untuk menjadi seorang insan yang lebih baik dunia akhirah, dan saya takkan kecewakan awak. Semua kenangan kita di tahun 2019, akan abadi dalam jiwa saya dan semoga di tahun 2020 ini akan menjadi tahun yang lebih berarti untuk kita. Terima kasih untuk semuanya, cinta. I love you, I really do @nur_risteena," demikian kongsi Isa yang kini sibuk bersama tunangnya itu menjalankan perniagaan dalam produk kecantikan.

         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: