26 February 2020

TIADA CINCIN DI JARI LAUDYA - NETIZEN TERTANYA STATUS PERKAHWINAN


Nama pelakon Laudya Cynthia Bella nampaknya kembali mendapat perhatian netizen apabila dia muncul di sebuah majlis tanpa memakai cincin pernikahannya. Perkara itu menimbulkan tanda tanya tentang status perkahwinannya dengan Engku Emran yang didakwa berantakan apabila aktres itu memadam semua foto-foto bersama suami di Instagram.

Malah Bella turut berhenti mengikut suaminya di laman Instagram. Dia juga berkongsi kehidupan harian di Jakarta tanpa ditemani suami. Bagaimanapun, menerusi sebuah wawancara Status Selebritis yang dimuatnaik di Youtube SCTV Ahad lalu, Bella mengaku telah minta izin untuk pulang ke Jakarta selama 10 hari:

"Izin pergi dari suami tu paling lama 10 hari. Filem setahun cuma boleh satu filem. Kalau bisnes dia lebih sokong. Kerana menurut dia saya boleh lebih belajar," ujarnya.

Tinjauan mendapati akan Intagram Engku Emran iaitu @imkoombre masih menggunakan gambar Bella dan anaknya Engku Aleesya sebagai foto profile. Sebelum ini, Bella pernah memberitahu dia tidak akan berkongsi foto bersama suami di media sosial kerana menjaga privasi. Bella dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber: mStar & SCTV


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: