14 May 2020

BAPA HADIAHKAN 'PASSION FRUIT TREE': "MACAM DAPAT KERETA TAU" - NABILA HUDA


Semua mengetahui mengenai pelakon Nabila Huda yang pernah melalui episod duka dalam hidupnya bila dikaitkan dengan bapanya, Raja Rock Negara, Amy Search. Namun perkara tersebut sudah menjadi lipatan sejarah, dan keakraban keluarga mereka kini menjadi lebih erat dan penuh kasih sayang.

Walaupun baru kehilangan nenek tercinta, Nabila terus bangun untuk lebih rapat bersama keluarga yang ada. Pada satu entri di Instagramnya, Nabila atau lebih mesra dipanggil Abil berkongsi satu video pendek dia bersama bapanya.

"Sesi menyerahkan pokok buah favourite saya, passion fruit tree! Thank you papa. Tersenyum simpul je tengok pokok ni kat balcony. Senyuman Dia sama macam bila makan ikan masin Sedap dalam Dunia tu.

Klik untuk gambar besar


"Tengok la muka punya seronok dapat pokok macam dapat kereta tau. When we grow older kita Memang excited dapat hadiah benda-benda gini ek?" tulis Abil yang tahu ada perkara yang lebih penting dan menyeronokkan daripada sekadar harta benda.

Nabila Huda adalah antara pelakon dan selebriti tanah air yang sering berkongsi rasa gembira, sedih, soal kerja dan keluarganya bersama-sama peminat di laman sosial. Perkara tersebut mendekatkan lagi dirinya dengan peminat yang sentiasa mengikuti perkembangan karier dan kehidupannya.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Nabila Huda


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: