01 May 2020

SUAMI NAK 'GIRL' - NOURUL IKUT KALENDAR CINA, MAKAN BLUEBERRY, SEMUA ASID-ASID


Penyanyi Nourul Deep menerusi satu muatnaik di laman Instagram telah mendedahkan bahawa dia sebenarnya mengambil masa yang agak lama sebelum bersetuju untuk melalui proses mengandung lagi selepas sudah dikurniakan tiga cahaya mata sebelum ini. Bagaimanapun, kata Nourul, 43, dia kemudian terpaksa akur apabila suaminya, Eric Daniel Depp, memujuknya untuk memiliki anak perempuan dalam keluarga mereka.

"Rancang dari tahun 2017. Suami kami punyalah dok pujuk. Mei 2018 baru kami setuju. Kasihan kat dia nak anak perempuan juga. Rancanglah bukan main dari Mei 2018 tu. Ikut kalander Cina, makan blueberry sebab nak anak perempuan. Makan semua yang asid-asid.

"Alhamdulillah, awal September dapatlah berita positif kami mengandung anak dara kenit ni," kongsi Nourul yang membuka cerita mengenai perjalanan dirinya mengandung anak bongsunya, Isabella Depp.

Klik untuk gambar besar


Nourul berkongsi pengalamannya itu sempena sambutan ulang tahun pertama Isabella yang disambut semalam, 30 April. Cerita Nourul lagi, kehadiran anak bongsunya tatkala usianya sudah mencecah 42 tahun benar-benar memberikan kegembiraan buat dirinya sekeluarga.

"Itu pun ingat dah tak jadi. Sekali Alhamdulillah, Allah bagi rezeki. Jatuh tergolek dua kali dengan Isabella ni, sekali kat salji, sekali kat rumah masa perut dah 33 minggu. Allah bagi, nasib baik tak ada apa berlaku. Alhamdulillah, kami ada dua anak perempuan, dua anak lelaki. Empat oii anak kami," katanya lagi di Instagram.

Sebelum ini, Nourul dikurniakan anak perempuan, Ayu Nazirah, 22, menerusi hasil perkahwinan pertamanya dengan komposer Ajai pada 1996 sebelum mereka bercerai pada 2007. Menerusi perkahwinan keduanya dengan usahawan Perancis, Eric, pada 2012, pelantun lagu Kerana Terluka itu mempunyai dua anak lelaki, Zachary Depp, 6, dan Raphael Depp, 4.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Nourul Depp


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: