11 July 2020

KAKAK PUJI KEBAIKAN BEKAS SUAMI SAKINAH"Kedua belah keluarga sudah cuba memberikan nasihat tapi tak boleh paksa. Keputusan itu memang sedih. Mereka sudah buat keputusan dahulu kemudian berjumpa semua keluarga untuk bercakap mengenai perkara itu.

"Dalam pertemuan itu kedua belah keluarga berbincang dan bukan bertekak salahkan sesiapa. Kami pun ada minta maaf bagi pihak kami."Keluarga Aliff sangat bagus. Malah, Sakinah beruntung sebab dapat suami yang sangat baik. Pastinya Aliff sudah cuba pertahankan yang terbaik, tapi mungkin sudah tak ada jodoh," begitulah kata Sharifah Shahirah, kakak kepada Sharifah Sakinah mengenai bekas suami adiknya, Aliff Adha. Mengenai punca penceraian tersebut, dakwa Shira dia tidak tahu menahu langsung mengenai hal yang berlaku.

"Jangan tanya sebab apa cerai, sebab memang tidak tahu apa-apa. Saya ada cakap dengan Aliff, kalau ada jodoh dengan orang lain, tidak mengapa. Kalau mereka kembali bersama pun, okay. "Soal jodoh ini kita tidak tahu. Segalanya atas ketentuan Allah. Apa pun, kita doakan saja yang terbaik buat mereka," ujarnya dipetik sebagai berkata melalui Harian Metro.

Klik untuk gambar besar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: