19 September 2020

ALHAMDULILLAH - ZOEY RAHMAN HARGAI JASA IBU BAPA, HADIAH KONDO RM500,000"Ibu bapa saya tidak tahu pun mengenai kejutan ini. Mereka datang dari Terengganu pun semata-mata ingin memberikan saya sokongan untuk pelancaran produk terbaharu saya.

"Hadiah ini adalah bagi membalas jasa baik mereka yang selama ini menjadi pendengar setia apabila saya berdepan masalah atau mengingatkan saya supaya menjaga solat.

"Saya percaya berkat doa mak abah membuatkan saya sampai ke tahap ini. Kuasa doa mereka amat luar biasa," kata Pelakon Zoey Rahman ketika ditemui media semalam.

Untuk info, Zoey telah menghadiahkan sebuah kondominium berharga setengah juta Ringgit di Cheras, Kuala Lumpur kepada ibu bapanya sebagai membalas jasa mereka.

Klik untuk gambar besar


"Sejujurnya saya tak suka bekerja dengan keluarga sebab kalau babitkan mereka, saya kena jaga banyak perasaan.

"Seeloknya lebih baik saya bergerak sendiri. Sepanjang mengusahakan perniagaan ini saya juga tidak bekerjasama dengan mana-mana pihak. Semuanya saya bermula dari bawah dan mengumpul duit sendiri. Saya tidak membuat sebarang pinjaman untuk memulakan perniagaan ini," ujarnya dipetik sebagai berkata.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: