19 September 2020

BIMBANG ISTERI SEDANG HAMIL NAIK TANGGA - IRWANSYAH SEDIAKAN LIF DALAM RUMAHKini dalam proses melakukan persiapan untuk menyambut kelahiran cahaya mata sulung beberapa bulan lagi, penyanyi dan pelakon Irwansyah memberitahu dia dan isterinya iaitu Zaskia Sungkar juga dalam perancangan untuk berpindah ke rumah baharu yang lebih selesa.

Irwansyah menerusi video di saluran Youtube miliknya turut berkongsi keadaan rumah baharu mereka yang kini masih lagi dalam proses ubah suai. Apa yang menariknya, Irwansyah menyediakan lif dalam rumah kerana bimbang keadaan isterinya yang kini sedang berbadan dua.

"Ini ruang untuk menonton TV, ruang untuk keluarga bersantai, dan nanti ada ruang untuk Zaskia bersenam. Walaupun ruang rumah tidak terlalu besar tapi cukup la untuk keluarga kecil saya.

Klik untuk gambar besar

"Nanti akan ada lif sebab bimbang nak biarkan Zaskia naik turun tangga dalam keadaan hamil. Jadi, nanti dia gunakan lif saja untuk naik ke ruang atas rumah," katanya.

Sebelum ini, pasangan itu berkongsi berita gembira bakal timang anak pertama selepas hampir 10 tahun berkahwin dan kini usia kandungan sudah memasuki usia 10 minggu.www.myartis.com / Sumber: mStar & Liputan6

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: