30 September 2020

KETERUJAAN TEMU JANJI BERTUKAR SAYU - PUTRI NAJUWA ALAMI KEGUGURAN"Sepatutnya ia merupakan temu janji yang teruja untuk saya melihat jantung si kecil pada usia lapan minggu. Tapi saya lihat baby kelihatan sama sahaja ketika ia berusia enam minggu.

"Doktor kata janin dah berhenti membesar dan saya mengalami keguguran. Ketika itu saya rasa seperti hati saya dirobek. Ia tidak boleh terluah dengan kata-kata apa yang saya rasa. Ini ketentuan dari Allah," kata pelakon Putri Najuwa.

Najuwa tidak menyangka temu janji berjumpa doktor untuk melihat bayi dalam kandungannya berakhir dengan berita sedih apabila dia disahkan mengalami keguguran.

Berkongsi berita tersebut di akaun Instagram, Najuwa berkata jantung bayi dalam kandungannya yang berusia lapan minggu terhenti dan sudah tidak membesar sejak dua minggu lalu. 

Klik untuk gambar besarMenurut Najuwa, keadaannya kini stabil dan sedang berehat di rumah: "Tolong doakan kami. Selamat tinggal baby. Hingga kita berjumpa lagi.

"Saya okay dan berehat di rumah sekarang. Saya bertuah kerana mempunyai keluarga dan rakan yang memberi kekuatan, kegembiraan dan kasih sayang. Terima kasih kerana bersama saya," kongsinya lagi.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata mengucapkan takziah dan mendoakan agar Najuwa terus kuat. Najuwa mendirikan rumah tangga bersama pasangannya, Muhammad Zaid Samsuri pada 23 September 2017.

www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak, Instagram Putri Najuwa & Muhammad Zaid Samsuri

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: