18 September 2020

"PALING SAKIT UJIAN MELIBATKAN HATI & PERASAAN" - LISDAWATI BUAT RAMAI TERTANYA-TANYA"Setiap hari kita akan diuji. Adakah kita mampu utk menghadapinya. Paling sakit ujian melibatkan hati dan perasaan. Ramai org ada masalah komunikasi dlm keluarga... Persoalannya... Adakah perlu kita diam, makan hati atau bersemuka utk leraikan kekusutan?

"Apakah satu kesalahan itu kita diam, tak perlu tegur utk jaga hati atau kita tegur juga dgn cara terbaik supaya dia perbetulkan kesilapan?#hatilukadankecewa#akutaksempurna#mencarijalanpulang," demikian tulis pelakon Lisdawati.

Lisdawati berkongsi cerita perihal dirinya bersama peminat di laman media sosial Instagram miliknya. Menerusi entri berkenaan, pelakon berusia 41 tahun ini ada memberi perkongsian mengenai hidup.

Klik untuk gambar besar


Malah, isteri kepada pelakon Fauzi Nawawi ini ada bertanyakan pendapat mengenai perkara tersebut bersama pengikutnya. Lalu, rata-rata peminat ada memberi pandangan sendiri terhadap status yang dikongsikan pelakon terbabit.

Untuk makluman, Lisdawati mendirikan rumah tangga bersama Fauzi Nawawi pada 9 September 2007 dan dikurniakan empat orang cahaya mata.
www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan & Instagram Lisdawati

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: