04 October 2020

BAKAL BERGELAR NENEK - NOORSHILA AMIN TERUJA TAPI SEDIH TAK DAPAT SAMBUT KELAHIRAN"Berita gembira mama nak kongsi dengan semua. Itu gambar scan cucu sulung mama. Bakal dilahirkan pada hujung tahun ni. Mama memang teruja sangat almaklum cucu pertama dalam keluarga mama sendiri.

"Tapi yang sedihnya mereka sekarang di Brunei dan akan melahirkan di sana. Dah sah-sah mama tak dapat ke sana kan!" demikianlah tulis bintang Gegar Vaganza 2019, Noorshila Amin di laman Instagram miliknya.

Noorshila meluahkan rasa sedih apabila tidak dapat menyambut kelahiran cucu sulungnya yang dijangka bersalin akhir tahun ini. Kata Noorshila, dia akur memandangkan anak dan menantunya itu kini berada di Brunei, sekali gus bakal bersalin di sana.

Klik untuk gambar besar


Pelantun lagu 'Rambu Ramba' itu turut memohon doa daripada peminat untuk kesejahteraan anak dan cucu yang bakal dilahirkan nanti.

"Dengan rendah hati mama mohon kesayangan mama mendoakan kesejahteraan kedua anak dan cucu mama. Semoga kedua-dua anak dan cucu mama dipelihara Allah," tambahnya.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Noorshila Amin

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: