03 December 2020

"LEBIH SELESA TAK ADA AYAH..." - CIK B HARAP MAMA TAK BERTEMU JODOH LAIN"Saya tak rasa pun tak ada ayah ni membuatkan saya cemburu dengan orang lain. Saya rasa lebih bagus tak ada ayah, saya boleh tidur dengan mama, boleh manja-manja dengan mama.

"Saya lebih selesa kalau tak ada ayah, sebabnya mama adalah mak, ayah, kakak dan kawan saya. Semua mama!" demikianlah kata anak kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Vida, Cik B yang tidak melihat figura bapa sebagai individu yang diperlukan dalam kehidupannya kini.

Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, 15, berkata ibunya sudah memainkan peranan sebagai bapa dan ketua keluarganya sepanjang tempohnya membesar.

Ujar Cik B, biarpun pernah memiliki figura dua bapa tiri sebelum ini, gadis yang baru berjinak-jinak dalam dunia lakonan itu tidak menganggap mampu memberikan kebahagiaan dalam keluarganya.

Klik untuk gambar besar"Bila ada bapa tiri, saya dah rasa saya tak perlukan ayah. Saya tak boleh tidur dengan mama. Mama kurang bagi perhatian kepada saya dan lebihkan ayah tiri saya. Bercuti pun mereka berdua.

"Dengan usia mama sekarang, saaya harap mama tidak bertemu jodoh lain. Teman hidup mama adalah saya. Tambah pula berdasarkan pengalaman sebelum ini, mama dah lalu macam-macam. Full stoplah!" tambahnya.

Vida sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama usahawan Fairuz Ahmad Zainuddin selama tiga tahun namun bercerai pada April 2017. Pelantun lagu 'I Am Me' itu juga pernah dua kali berkahwin sebelum itu.

www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: