18 February 2021

TAHNIAH - HANNAH DELISHA SELAMAT AKHIRI ZAMAN BUJANG"Finally, after 5 years. Alhamdullilah. I love you @imamemy #imampadahannah," tutur pelakon dan penyanyi Hannah Delisha yang berkongsi berita gembira dimana dia telah pun selamat bernikah dengan jejaka pilihan hati yang juga seorang pelakon Imam Shah.

Perkongsian terbaru Hannah di laman Instagram telah mengejutkan ramai pihak. Menerusi entri tersebut, Hannah meluahkan rasa syukur selepas lima tahun akhirnya dia sah bergelar isteri serta meluahkan rasa cinta pada suaminya itu.

Dalam pada itu, Imam juga turut berkongsikan gambar semasa penikahan dan menyarung cincin sekaligus mengesahkan mereka bergelar pasangan suami isteri.

Klik untuk gambar besar"It's always you. In the name of the Most Gracious, Most Merciful. I love you @hannahdelisha #imampadahannah," tulis Iman pula di Instagram miliknya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan berita itu serta tidak ketinggalan mengucapkan tahniah kepada Hannah di atas pernikahannya itu.

Apa-apapun, kmi ucapkan selamat pengantin baru kepada pasangn ini dan semoga ikatan perkahwinan yang dibina kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

www.myartis.com / Sumber & foto: Rotikaya, Instagram Hannah Delisha & Imam Shah

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: