08 April 2021

BEKAS KEKASIH PU RIZ - NETIZEN DOA SEMOGA JUMPA JODOH TERBAIKNama Amal Syahmina sebelum ini menjadi bualan ramai dan hangat diperkatakan sehingga trending di Twitter apabila memuat naik satu kenyataan mendedahkan hubungannya dengan Pencetus Ummah (PU) Riz atau nama sebenarnya Haris Ismail, terlerai selepas kehadiran orang ketiga.

Bagaimanapun, Amal reda dengan ketentuan yang berlaku dan ingin memulakan hidup baharu tanpa dibayangi kisah silam bersama bekas kekasihnya yang merupakan seorang pendakwah dan pelakon itu.

Meskipun PU Riz sudah mendirikan rumah tangga dengan selebriti terkenal Noor Neelofa, namun perkongsian Amal masih lagi menjadi perhatian netizen yang tidak henti-henti memberikan kata-kata semangat kepadanya.

Klik untuk gambar besarTerbaru, Amal ada memuat naik gambarnya tersenyum manis sambil memegang sejambak bunga. Melihat pada ruangan komen, rata-rata netizen memuji kecantikan semula jadi gadis itu.

Malah, ramai menitipkan doa agar gadis itu bertemu jodoh dengan lelaki yang baik serta mendapat kebahagiaan yang diimpikan.


www.myartis.com / Sumber & foto: Rotikaya & Instagram Amal Syahmina

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: