05 July 2021

IBU KING COCO DIJEMPUT ILAHI: "DOAKAN SAYA KUAT...""Minta sedekahkan Al-Fatihah untuk ibu kesayangan saya. Fatimah Abdullah who had just pass away ini about hour ago. Mama, kenapa pergi. I still need you. Maaaa, I owe you so much Maa. Tak sempat nak bayar apa-apa pun. Tak cukup bayar lagi maa.

"Kenapa pergi? Kata nak bercuti sama? Kata nak pindah duduk dengan adik. Mama tipu, mama tinggal adik," demikian tulis selebriti media sosial, King Coco yang berkongsi khabar duka apabila memaklumkan ibunya, Fatimah Abdullah telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada petang Isnin.

Menurut King Koko atau nama sebenarnya, Marshaira Ismail, dia terkilan kerana menyifatkan baktinya masih belum cukup untuk membalas segala jasa ibunya selama ini.

Khabar tersebut dikongsikannya menerusi beberapa hantaran yang dimuat nak di ruangan IG stories. Dalam pada itu, King Coco turut memberitahu, dia kini sedang berusaha mencari kekuatan untuk meneruskan kehidupan seperti biasa selepas ketiadaan ibunya nanti.

Klik untuk gambar besar"Maaf saya tak meratap. InsyaAllah doakan saya kuat. Kuat dan kuat. Besar dugaan untuk saya. Hati saya hilang semua. Semua hancur. Terima kasih yang mendoakan arwah mama saya. Hanya Allah SWT yang dapat balas. Terlampau banyak mesej dan calls yang tak dapat saya dahulukan," jelasnya lagi.

Dikesempatan itu, King Coco turut memaklumkan dia tetap akan meneruskan misi bantuannya untuk menghulurkan sumbangan buat mereka yang terkesan akibat aku pandemik Covid-19.

"InsyaAllah saya okay. Untuk rumah yang kekurangan beras. DM saya nombor account. Saya akan sedekah. Saya tak minta banyak. Doakan ibu saya sahaja," ujarnya. =


Meninjau di ruangan Instagram stories, rata-rata kenalan King Koko turut berkongsi rasa selain mendoakan semoga arwah ibunya itu ditempatkan di kalangan orang beriman.

"Salam takziah tu my bff King Coco atas pemergian ibu tercinta. Stau strong babe. - "Al-Fatihah untuk mama you babe. You kena kuat bff. Tolong sedekahkan Al-Fatihah untuk mama King Coco.

"Saya ucapkan takziah to my friend atas pemergian ibunya. - "Salah takziah to my friend King Coco and family atas pemergian ibu tersayang. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman. Stau strong Coco," antara ucapan-ucapan takziah kenalan King Coco.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: