28 July 2021

POLIS AKAN KELUAR KENYATAAN BERHUBUNG VIDEO TAK SENONOH MIRIP PENDAKWAHPihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah ambil maklum mengenai video tidak senonoh yang dikatakan mirip pendakwah terkenal negara yang tular beberapa hari di media sosial sehingga menimbulkan kekecohan dalam kalangan netizen. Pihak polis akan meneliti dakwaan tersebut untuk diambil tindakan seterusnya.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Abdul Jalil Hassan yang dihubungi turut memaklumkan akan mengeluarkan satu kenyataan dalam masa terdekat daripada PDRM namun enggan mengulas dengan lebih lanjut.

Terdahulu, media sosial khususnya Twitter hangat membincangkan mengenai video tersebut dan ada juga yang mengaitkan dengan beberapa orang yang telah menjadi mangsa seksual individu terkenal tersebut.

Malah, ada juga beberapa pendakwah selebriti yang tampil memperkatakan isu yang seakan-akan sama dengan dakwaan berkenaan. Bagaimanapun, sehingga ke hari ini masih belum timbul penafian dan dakwaan secara terang-terangan dibuat oleh pihak-pihak tertentu.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: