09 July 2021

SELEBRITI TIKTOK, IJAM PETRA DISIHIR RAKAN BAIK?: "SAYA MINTA AMPUN SANGAT-SANGAT..."Selebriti Tik Tok, Ijam Petra akhirnya tampil mendedahkan situasi sebenar yang dilaluinya selepas dua minggu menghilangkan diri. Kata Ijam, dia berdepan sakit misteri namun kini sudah semakin pulih dan boleh bangun biarpun masih perlu meneruskan rawatan.

"Pada siapa yang DM saya, saya minta maaf saya tidak sempat balas satu per satu. Terima kasih di atas doa semuanya, moga Allah bagi kesembuhan kepada saya dan juga Allah rahmati kalian semua.

"Kalau saya ada buat salah ke, saya minta maaf, kita ni manusia. Kadang-kadang kita tidak tahu. Kita rasa kita buat kebaikan tapi orang benci kita. Saya minta maaf sangat-sangat. Saya minta maaf kalau buat orang sakit hati.

"Doakan saya, saya minta maaf. Mungkin kalau ini takdir Allah untuk saya, saya reda. Ujian saya, saya reda. Doakan saya untuk saya terus kuat. Alhamdulillah saya boleh bangun, jalan, boleh makan. Saya minta ampun sangat-sangat kalau saya ada salah silap," rayu Ijam.

Klik untuk gambar besarSementara itu, ada antara pengguna media sosial Twitter yang turut berkongsi tangkap layar daripada komen yang dibalas oleh Ijam sendiri.

"Memang kawan baik sendiri yang buat, Ijam tahu siapa cuma Ijam doakan dia dipermudahkan urusan," tulisnya.

Ijam sebelum ini terkenal di ruangan Tik Tok menerusi rangkaian video nasihat yang berunsurkan komedi berserta tagline 'risau kadang-kadang'.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: