25 October 2021

PERSONALITI MEDIA SOSIAL SUSAHKAN ORANG AWAM BUAT 'CONTENT' TENGAH JALAN RAYA?Baru-baru ini personaliti media sosial yang kini bergelar pelakon baru dikhabarkan telah mencetuskan perasaan kurang senang dalam kalangan netizen apabila dia dilihat membuat 'content' di tengah jalan raya.

Menurut satu laporan portal hiburan, kejadian tersebut berlaku di hadapan sebuah pusat membeli belah terkenal di Shah Alam. Dalam video tersebut, pelakon tersebut dirakam sedang membuat babak lakonan di tengah jalan raya di saat banyak kenderaan sedang keluar masuk dari pusat membeli belah tersebut.

Sudahlah tidak memakai pelitup muka, malah kereta milik pelakon yang dipandu rakannya itu dikatakan turut dipandu laju sehingga membahayakan pengguna jalan raya yang lain.

Terdahulu, dia sebelum ini dikecam hebat berikutan 'content' yang sensitif setelah melawat kubur seorang penyanyi yang telah meninggal dunia dengan menawarkan wang kepada pengikutnya.

Nampaknya belum ada bait-bait penyesalan dirasai oleh pelakon baru itu, meskipun dikecam hebat oleh netizen sebelum ini.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: