26 November 2021

SEMAKIN PULIH, KINI BEREHAT DI RUMAH - ZIZI KEMBALI BEKERJA JANUARI DEPAN"Alhamdulillah, keadaan kesihatan Zizi semakin pulih. Doktor nasihatkan Zizi berehat di rumah selama lebih kurang sebulan untuk dia betul-betul sihat seperti biasa sebelum mula bekerja nanti. Insya-Allah, Zizi akan mula bekerja semula pada Januari tahun depan.

"Terima kasih doakan Zizi dan Insya-Allah agar semuanya dipermudahkan," jelas pelakon Yusuf Bahrin, 29, yang memaklumkan isterinya, penyanyi Zizi Kirana, 36, kini semakin pulih dan buat masa ini perlu berehat sepenuhnya di rumah.

Meluahkan rasa syukur kepada Allah SWT, Yusuf yang mendirikan rumah tangga bersama Zizi pada 18 September lalu itu turut meberitahu Zizi akan aktif bekerja semula pada Januari, tahun depan.

Zizi yang popular dengan lagu 'Eh!' dimasukkan ke sebuah pusat perubatan di Petaling Jaya pada 9 November lalu selama tujuh hari akibat kekurangan darah. Zizi dibenarkan keluar hospital pada 16 November dan selama dirawat di hospital, Yusuf menjaganya sepenuh masa.

Klik untuk gambar besar


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: