16 December 2021

"AKU TAK AKAN SAMPAI SINI TANPA DOA DORANG..." - HAZIQ HUSSNI BERJAYA BERGELAR GRADUANBaru-baru ini, pengacara Haziq Hussni telah berjaya menamatkan pengajiannya di peringkat Ijazah Sarjana dalam pengurusan Pentadbiran Perniagaan di Kolej Poly-Tech Mara, Kuala Lumpur.

Haziq Husni yang kini bergelar graduan itu meluahkan rasa gembira bersama para pengikut di laman media sosial Instagram. Dalam masa sama, Haziq turut berkongsi cerita mengenai perihal kedua orang tuanya yang berasa sangat gembira terhadap kejayaan yang dicapainya itu.

Menurut pengacara berusia 30 tahun ini lagi, kejayaan tersebut itu tidak akan dapat dikecapinya tanpa jasa dan doa kedua orang tua tersayang. Malah, Haziq atau nama sebenarnya Muhammad Haziq Irfan Mohd Hussni juga mendedahkan yang dia anak paling nakal dan degil kepada kedua orang tuanya, sebelum ini.

"Aku takkan sampai sini tanpa doa dorang. Walaupun aku anak paling tak dengar cakap. Paling nakal. Dorang paling happy bila aku graduate sbb dorang x expect pun aku belajar sampai tahap ni," tulisnya.

Klik untuk gambar besar

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: