31 January 2022

SELAMAT LAHIRKAN ANAK LELAKI - NEELOFA & PU RIZ NAMAKAN 'MUHAMMAD BILAL'Kira-kita pukul 4.44 petang Sabtu, selebriti terkenal, Noor Neelofa telah pun selamat melahirkan anak sulung yang merupakan bayi lelaki di sebuah pusat perubatan.

Suaminya, Haris Ismail atau lebih dikenali PU Riz, memaklumkan Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor dan bayi mereka kini berada dalam keadaan baik. Dalam pada itu, PU Riz turut memberitahu mereka memilih nama 'Muhammad Bilal' untuk bayi berkenaan.

"Alhamdulillahirabbil'alamin. Puji dan syukur kami panjatkan kepada Allah SWT untuk segala berkat dan rahmat-Nya, isteri saya, Noor Neelofa Mohd Noor telah selamat melahirkan putera sulung kami pada 29 Januari 2022 jam 3.44 petang.

"Syukur Alhamdulillah, segala urusan dipermudahkan, kini isteri saya sedang berehat dan kami sedang melalui satu fasa yang sangat menggembirakan untuk kami sekeluarga," jelasnya yang dipetik sebagai kepada mStar.

Klik untuk gambar besarDalam pada itu, PU Riz, 27, yang mendirikan rumah tangga bersama Neelofa, 33, pada Mac 2020 itu turut mengucapkan terima kasih atas doa orang ramai terhadap dia dan isteri sejak mereka berkahwin.

"Saya dan Neelofa ingin merakamkan jutaan penghargaan dan rasa penuh bersyukur atas doa yang dikirim oleh anda semua. Terima kasih atas ingatan kalian sejak kami mendirikan rumah tangga sehinggalah kami menimang cahaya mata.

"Sebagaimana kalian mendoakan kesejahteraan saya dan isteri tahun lalu, mohon titipkan juga doa-doa yang baik agar zuriat yang berada di pangkuan kami ini mampu menjadi khalifah yang dapat memberikan kebaikan kepada agama dan negara," ujarnya.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: