15 January 2022

SITI NURHALIZA BERANGAN JADI 'MULAN' PULA KALI INI"Pada awalnya, saya pilih watak Mulan sebab sopan dan saya sukakan watak adiwira. Bila memakai kostum Mulan ini, saya rasa berangan macam jadi pemimpin dan ketua perang.

"Tema ini untuk seronok-seronok saja. Memang peminat-peminat saya pun dah biasa dengan tema-tema yang ditetapkan setiap kali perjumpaan dibuat.

"Sebelum ini, kami dah pernah adakan beberapa tema antaranya kembali ke sekolah, pakaian bercirikan kerjaya dan sebagainya. Jadi, kali ini kami pilih tema watak dari drama dan filem.

Klik untuk gambar besar"Memang jelas sekali saya nampak kesungguhan mereka dan memang seronok melihat peminat-peminat gembira," itulah kata Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza, 43, apabila muncul sebagai watak adiwira Mulan pada acara majlis perjumpaan dan sambutan ulang tahunnya dan Sitizone, hari ini.

Dalam acara tersebut, Siti tampil dengan busana Mulan berwarna merah dan kelabu, yang dipadankan bersama tudung hitam lengkap dengan sebilah pedang untuk menyerlahkan identiti Mulan.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: