31 January 2022

"TERPULANG... ITU HAK DIA" - NADIA BRIAN JAWAB GOSIP BEKAS SUAMI DENGAN FATIN AFEEFA"Terpulang dia (Muizz) nak berkawan dan berkahwin dengan siapa waima dengan Fatin sekalipun. Jodoh itu merupakan rahsia Allah. Saya sendiri tak sangka berkahwin dengan Muizz, namun akhirnya terpaksa berpisah.

"Dah namanya jodoh, kita tak tahu," itulah kata pelakon Nadia Brian yang tampil memberikan respon berhubung desas-desus percintaan bekas suami, Muizz Nasruddin dengan pelakon Fatin Afeefa.

Nadia berkata urusam jodoh bekas suaminya itu tiada kena mengena lagi dengan dirinya, malah dia juga berlapang dada jika ahli perniagaan itu bertemu jodoh dengan selebriti mahupun rakan seperjuangannya.

Dalam pada itu, Nadia berkata dia sentiasa mendoakan yang terbaik buat bekas suaminya itu serta berharap Muizz juga mendoakan yang baik-baik untuk dirinya juga.

Klik untuk gambar besar"Saya dengan Muizz tiada masalah dan tidak berdendam antara satu sama lain. Saya doakan yang terbaik buat dia dan buat semua orang. Saya juga berharap dia mendoakan yang baik-baik buat diri saya.

"Dia nak mengurat siapa, itu hak dia. Saya juga mempunyai hak sama sebab saya tidak lagi berstatus isterinya dan dia bukan lagi suami saya," ujarnya lagi.

Terdahulu, hangat diperkatakan apabila Muizz dikatakan cuba mengurat Fatin yang memuat naik sekeping gambar menunjukkan dia sedang melakukan kerja di hadapan komputer riba.

Untuk makluman, Nadia pernah berkahwin dengan Muizz pada 9 November lalu. Kemelut rumah tangga mereka hangat diperkatakan sebelum ini sebelum pasangan itu bercerai talak satu pada 3 April 2021.
         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: