17 March 2022

FAZLEY TIADA NIAT JATUHKAN, ANGGAP IQRAM SAHABAT: "KALAU SAYA KRITIK, IA AKAN JADI PEDAS...""Pada saya, Iqram akan sentiasa menjadi sahabat saya. Tujuan saya mengeluarkan kenyataan sedemikian bukan untuk menegur tapi sekadar memberikan komen dan pendapat. Setiap orang didalam industri ini bebas untuk memberikan pendapat.


"Prinsip saya tetap satu, tidak kiralah pelakon, penyanyi atau pemain muzik, kita semua satu keluarga. Saya ada abang long, kak long, pak teh dan macam-macam lagi.

"Bila saya memberikan komen, tiada langsung niat untuk menjatuhkan atau menjadikan isu tersebut sensasi. Apa yang saya dan Iqram katakan, isu ini bukan untuk diperdebatkan.

"Dia bebas untuk mengatakan apa sahaja. Begitu juga saya. Pada saya, dia masih sahabat," itulah kata penyanyi dan cef selebriti, Datuk Fazley Yaakob yang mendedahkan hubungannya dengan rakan selebritinya, Iqram Dinzly tidak akan pernah berubah.

Klik untuk gambar besarRentetan isu berbalas kenyataan bersama Iqram, Fazley berkata, dia sebenarnya tidak berniat untuk menjadikan isu tersebut sebagai bahan sensasi, sebaliknya, ia hanyalah sekadar pandangan peribadi.

Dalam pada itu, penyanyi lagu, 'Asmara Ini' itu turut memaklumkan dirinya juga tidak mengambil hati dengan apa yang telah diperkatakan oleh Iqram kepadanya.

Ketika ada pihak yang menyifatkan tindakan Iqram itu sebagai keterlaluan, bapa kepada empat orang cahaya mata ini berpandangan, setiap orang punyai cara yang tersendiri untuk memberikan pandangan.

"Pada saya, apa yang dilakukan oleh Iqram, itu adalah kebebasan dia. Saya tetap menghormatinya kerana itu yang dia rasai. Saya tak boleh berkata apa-apa kerana saya bukan mengkritiknya.


"Saya hanya menyuarakan apa yang ibu bapa rasakan. Pada saya, dia ada kebebasan untuk bersuara sebab itu platform dia sendiri. Apa yang dia nak cakap itu hak dia.

"Saya tak ambil hati pun dan saya harap dia juga begitu. Melainkan kalau saya memang mengkritik. Kalau saya kritik, ia akan jadi pedas tapi itu hanya lontaran pendapat.

"Pada saya, itu memang cara dia. Setiap artis ada cara masing-masing. Ada yang bercakap pedas, ada yang lembut dan ada juga yang bercakap tanpa mengira perasaan. Itu adalah content masing-masing.


________ IKLAN ________

JUALAN HEBAT PRA RAMADAN SHOPEE..!!. Jom dapatkan pelbagai tawaran hebat sempena jualan Pra Ramadan di Shopee yang sudah pun bermula. Bukan sahaja menjimatkan, malah banyak voucher hangat dan diskaun menanti anda.

Selain itu, pelbagai barangan penting harian turut ditawarkan dengan harga murah. Siapa cepat dia dapat..!! Yang penting... Semuanya dihujung jari anda di musim pandemik ini. Mudah dan selamat.

Apa yang lebih menarik, kebanyakkan penghantaran adalah percuma disamping pelbagai cabutan bertuah.

Jangan lepaskan peluang untuk bawa pulang pelbagai hadiah istimewa. Malah pelanggan baru juga akan mendapat 'welcome gift' tanpa sebarang bayaran. BERTINDAK SEKARANG!

LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!
_______ IKLAN _________


"Kalau saya berjumpa Iqram di luar, dia masih macam orang biasa. Kami tetap bersahabat. Kalau itu cara mereka melontarkan pendapat, siapa kita nak menilai," kongsi lagi.

Baru-baru ini, Fazley secara terbuka menyuarakan rasa kurang senang dengan kontroversi yang dicetuskan oleh Iqram yang dikatakan sengaja mencekik pelakon, Mona Ellen demi mempromosikan drama.

Bagaimanapun, kenyataan tersebut mendapat reaksi balas daripada Iqram yang mengatakan netizen pada masa kini sudah bijak menilai segala tindak tinduk para selebriti.

Malah, Iqram juga turut berkongsi foto tangkap layar daripada seorang netizen yang mengungkit kembali kisah kontroversi pangkat doktor yang pernah dikaitkan dengan Fazley suatu ketika dahulu.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: