25 April 2022

RAMAI SIMPATI FIZIKAL ZAMANI MAKIN MEMBONGKOK - MINTA MAAF TAK DAPAT HIBURKAN MACAM DULUSejak beberapa tahun kebelakangan ini, tahap kesihatan penyanyi Zamani tidak lagi seperti dulu. Meskipun menghidapi masalah tulang belakang, namun ia tidak menghalang Zamani untuk terus aktif dalam bidang seni dan menghiburkan ramai.


Baru-baru ini tular perkongsian seorang pengguna TikTok memuat naik video persembahan Zamani di satu majlis berbuka puasa. Menerusi video itu, pada awalnya Zamani dilihat duduk di atas kerusi ketika menyanyi. Namun kemudian berdiri menyampaikan lagu untuk berinteraksi bersama penonton.

Rata-rata netizen tertumpu kepada fizikal penyanyi berkenaan yang semakin membongkok serta dilihat seolah sukar untuk bergerak. Melihat pada iruangan komen, pengguna TikTok itu berkata Zamani sempat memohon maaf kerana tidak dapat menghiburkan seperti dahulu.

Klik untuk gambar besarMeskipun ramai yang bersimpati dengan keadaan penyanyi itu, namun tetap memuji suara Zamani yang tetap padu dan merdu sejak dari dulu lagi. Dalam pada itu, ramai mendoakan agar Zamani diberikan kesihatan yang baik dan segera sembuh.

Pada Mac tahun lalu, Zamani terpaksa menghentikan rawatan penyakit skoliosis atau tulang belakang melengkung kerana masalah kewangan dab penyanyi itu kini lebih selesa bergerak naik skuter tiga roda.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: