12 May 2022

AZWAN ALI: "RETIS SANGKAK NEGARA TERS**L ! BABY DAH MEREPUT PUN ? COVER UP... NATE BERUK MU !"Menerusi perkongsian Twitter baru-baru ini, pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA telah memuji pasangan selebriti Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang mendedahkan wajah anak mereka kepada umum.


Dalam status itu, Diva AA turut memuat naik keratan artikel mengenai pasangan itu yang berkongsikan wajah anak ketiga mereka selepas dua hari dilahirkan.

Namun, apa yang menjadi perhatian, Azwan Ali turut memerli artis yang masih menutup wajah anak mereka kerana takut dengan peminat. Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan perkongsian Diva AA itu ditujukan kepada siapa.

Klik untuk gambar besar"SALUTE ! TAYANG MUKA BABY YG MERAH MENYALA ! YG KO ? RETIS SANGKAK NEGARA TER**LLL ! BABY DAH MEREPUTTTT PUN ? COVER UP TAKUT PEMINAT JAKUN KO ? TAHU ! NATE BERUKKKK MUUU ! MU BUDUHHHH BANGSATTTT ! GTHHH PUIII 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕," tulisnya.

Semalam, Sam dan Syatilla telah berkongsikan wajah anak ketiga mereka yang diberi nama Salama Samheizy selepas dilahirkan pada Isnin lalu.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: