09 May 2022

DIKATA MASIH NAK NORMAN HAKIM DEK SENTIASA BERSAMA - INI JAWAB ABBY ABADI"Sambung lagi video Raya pertama haritu dengan sedikit cerita supaya takde yg iri & berkata yg tidak2 ya . Dah 2022 dah ni.. tolong ubah mentaliti 🤭. Dalam pada kami berbaik2, ALLAH izinkan Raya bersama, berkongsi apa adanya, hidup aman damai penuh kasih sayang Lillahi Taala.. ada juga yg kata jgn rapat sangat, tak elok, tak manis.., kenapa mesti nk raya sesama? Keluarga sendiri kan ada? Kenapa begitu kenapa begini...


"Banyak pulak persoalan ya? Baik pun dicari2 pulak salah. Bila bergaduh? Suka? Tambah garam, tambah perisa supaya perang berpanjangan ya? 🫢😅. Tahun sebelum ni ada artis persoalkan kenapa mesti nk raya dengan EX.. bla bla bla.. Halluu! Tak nampak ke dengan anak2 sekali dgn pasangan kami tu?

"Kami memang duduk berdekatan sangat. Bertahun2 dah mcm ni.. mmg kemana2 pun plan sesama sbb anak2 ramai, bincang supaya semua dpt bersama.. apa yg jadi masalah sangat tu?

"Lebih tragis ada ramai yg komen kata Sy masih nak kan Norman.. aiyoooo! Dah 14tahun berlalu, sudahlah tuuuuu 😂😝. Mari sama2 bersihkan hati. Doakan yg baik2 utk semua agar kita sentiasa hidup dalam redhaNYA, doakan kita & kami dapat terus sbg satu keluarga hingga ke Syurga FirdausiNYA.

Klik untuk gambar besar"Buat baik & berbaik2..ALLAH lah sebaik2 PENILAI 🥰🙏🏻," tulis pelakon Abby Abadi yang mencoretkan luahan mengenai keakrabannya bersama keluarga bekas suami, pelakon Norman Hakim yang menjadi persoalan di kalangan netizen.

Meskipun sudah berpisah namun Abby masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya demi anak-anak mereka. Malah, setiap tahun keluarganya bersama keluarga Norman dan Memey Suhaiza menyambut hari raya bersama-sama serta anak-anak mereka.

Abby turut menjelaskan sudah menjadi rutin mereka menyambut raya bersama dan kediaman mereka juga tidak jauh antara satu sama lain. Dalam pada itu Abby turut meluahkan rasa kesal apabila ada yang menuduhnya masih mahukan bekas suaminya itu.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: