17 May 2022

"TERIMA KASIH UNTUK SEGALA SAAT-SAAT INDAH..." - ELLIE SURIATY SAHKAN BERCERAI DENGAN AZRI ISKANDAR SELEPAS 19 TAHUN BERSAMA"Ini adalah keputusan yang sukar untuk saya buat. Tapi saya sudah memikirkannya masak-masak dan akhirnya ia perlu dilakukan. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Azri untuk segala saat-saat indah, kenangan manis serta pengalaman hidup yang kami lalui bersama sebagai suami isteri.


"Dia juga seorang bapa yang baik dan cukup menyayangi anak-anaknya. Tapi, rasanya sudah tertulis sampai di sini sahaja jodoh kami. Saya berharap ramai yang akan mendoakan yang terbaik untuk kami," demikianlah kata pelakon Ellie Suriaty yang mengenai rumah tangganya bersama pelakon Azri Iskandar sampai ke titik noktah apabila sah bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak pagi tadi.

Memetik portal Getaran, Ellie yang menfailkan permohonan cerai ke atas suaminya sebelum Ramadan yang lalu itu mengakui keputusan untuk berpisah dibuat kerana tiada lagi persefahaman antara mereka selepas 19 tahun berkahwin.

Untuk makluman, Ellie, 52, dan Azri, 54, mendirikan rumahtangga pada tahun 2003 dan telah dikurniakan tiga cahaya iaitu Azrell, Nur Azreen, dan Nur Aliah.

Klik untuk gambar besar


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: