16 June 2022

KINI BERGELAR NENEK - NORMALA SAMSUDIN TIMANG CUCU LELAKI"Alhamdulillah, sujud syukur atas segala-galanya Ya Allah. Terima kasih atas doa-doa kalian. Ruhila selamat melahirkan 'baby boy' (bayi lelaki), dan rasmilah saya sebagai Tok Mama," demikian kongsi bekas personaliti televisyen, Datin Seri Normala Samsudin, 58, yang kini bergelar nenek apabila anak perempuannya, Ruhila Roslan melahirkan anak sulungnya.


Normala yang begitu teruja, berkongsi berita gembira ini di laman Instagram dengan memuat naik beberapa foto Ruhila dan suaminya di wad bersalin di sebuah hospital.

Berita ini turut disambut gembira pengikutnya termasuk rakan-rakan selebriti antaranya Uyaina Arshad dan Datin Alyah yang mengucapkan tahniah buatnya serta keluarga.

Klik untuk gambar besarUntuk makluman, Ruhila dan suaminya, Majid Nazli melangsungkan pernikahan dalam majlis serba sederhana ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada Januari tahun lalu.

Sementara itu, anak lelakinya, Ashraf Roslan pula melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya Hilyati pada 1 Jun tahun lalu.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: