26 June 2022

KINI TUNANG 'ENCIK LAJU' - NAIM DANIAL NAK 'PERFORM' DI MAJLIS KAHWIN SHARIFAH AMANI"Know know got fiancé. Syukur Alhamdulillah. One step closer, til when when. ✨💞✨," demikian tulis pelakon Sharifah Amani yang berkongsi khabar gembira apabila dia selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan hatinya.


Meskipun tidak mendedahkan identiti jejaka yang berjaya menambat hatinya, Amani bagaimanapun berkongsi gambar cincin pertunangan dengan menutup wajah lelaki tersebut.

Perkongsian itu turut dibanjiri dengan ucapan tahniah peminat termasuk rakan-rakan selebriti yang teruja dengan berita tersebut. Antara yang menarik perhatian adalah komen penanyi Naim Daniel yang menawarkan diri untuk menyanyi ketika perkahwinan Amani dan lelaki yang digelar Encik Laju.

"Nak nyanyi nanti untuk awak dan Encik Laju," tulis Naim ringkas.

Amani atau nama penuhnya Sharifah Amani Syed Zainal Rashid Al-Yahya, 36, sebelum ini tidak pernah berkongsi perihal tentang hubungan cintanya secara terbuka. Pelakon filem 'Sepet' ini sebaliknya lebih selesa mengunci mulut apabila diajukan soalan berkaitan peribadinya.

Klik untuk gambar besar
         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: