21 June 2022

"KESIAN? SAYA LEBIH BERTUAH... AWAKLAH PATUT BERINGAT" - BALAS CIK B BILA DISURUH HADIAHKAN SET JENAZAH UNTUK IBUMenerusi muat naik Twitter, Cik B telah tampil membalas ciapan yang mengkritik tingkah laku ibunya, usahawan sensasi Datuk Seri Vida dalam kontroversi video tepuk punggung.


Jelas Cik B, tidak adil untuk netizen meletakkan penilaian terhadap ibunya malah mengakui Vida seorang insan yang hebat dan bijak.

"Kesian? LOL saya rasa lebih bertuah dapat ibu seperti mama. Seorang wanita kuat, hebat dan bijak. Awaklah patut beringat yang gambar atau video tidak menggambarkan sifat dan cara dia sebagai seorang manusia. Ohhh, ataupun sebab you jealous saya ada ibu seperti mama?" ciap Cik B.

Klik untuk gambar besarTerdahulu, satu akaun di Twitter menyiarkan video aksi empat usahawan bertepuk punggung yang menjadi buah mulut netizen beberapa minggu lalu.

Dalam rajutan sama, akaun tersebut menulis: "Kesian anak-anak kalau dapat mak macam ni. Cik B bolehlah hadiahkan Vida benda ni (pautan e-dagang) baru dia beringat sikit."

Benda yang dimaksudkan adalah set jenazah yang diletakkan pautan dari sebuah platform e-dagang. Dalam set berkenaan dilengkapi dengan kain kapan, akar sintok, kapur barus, kapas, sarung tangan, air mawar, serbuk cendana, sabun dan minyak atar.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: