09 July 2022

"ADA JUGA USAHA DARI PERUBATAN" - AMIR RAJA LAWAK & ISTERI TAK TERTEKAN 7 TAHUN KAHWIN BELUM DIKURNIAKAN ANAK"Saya dari dulu memang macam ini. Kalau orang kecam pun saya buat tak tahu je. Orang kata, tak hidup dipuji tak mati dikeji. Kami tiada tekanan walaupun tiada anak. Saya dan isteri jalani hidup macam biasa saja.


"Ada juga usaha yang dibuat dari segi perubatan. Urutan badan itu dan rawatan tradisional itu kami ada buat," ujar pelawak dan pelakon Amir Raja Lawak yang memberitahu dia dan isteri, Nur Intan Syafinaz menerima dengan hati terbuka, meskipun sudah tujuh tahun mendirikan rumah tangga namun masih belum dikurniakan cahaya mata

Dalam pada itu, Amir berkata dia bersyukur dengan kehidupannya sekarang serta enggan peduli dengan apa yang diperkatakan mengenai dirinya. Bagaimanapun, Amir berkata dia dan isteri akan terus berusaha untuk mendapatkan cahaya mata serta tidak pernah patah semangat.

Sering ditanya untuk mengambil anak angkat, Amir atau nama sebenarnya Mohammad Amirullah Azmi yang mendirikan rumah tangga dengan Nur Intan Syafinaz pada 14 Mac 2015 itu memaklumkan dia tidak pernah terfikir apatah lagi memikirkan risiko dihadapi.

"Tak pernah terfikir. Takut kalau ambil anak orang tiba-tiba tak boleh nak teruskan. Kami pula yang akan kena kecam nanti. Saya fikir belum masanya lagi. Biar semua ada dulu macam kereta dan rumah. Biar betul-betul stabil dulu," katanya.


________ IKLAN ________

JUALAN HEBAT SHOPEE BERTERUSAN, JOM SHOPPING SEKARANG... Ayuh dapatkan pelbagai tawaran hebat di Shopee. Malah lebih banyak hadiah dan voucher ditawarkan untuk anda.

Selain itu, pelbagai barangan berharga turut ditawarkan dengan potongan harga terendah. Siapa cepat dia dapat..!!

Semuanya dihujung jari anda. Ada juga cabutan bertuah sebuah motor Vespa baru dan kepingan emas padu.

Untuk info, pelanggan baru juga akan mendapat voucher  pembelian barangan pertama secara percuma...

Jangan lepaskan peluang untuk bawa pulang pelbagai hadiah istimewa. Malah pelanggan baru juga akan mendapat 'welcome gift' tanpa sebarang bayaran. BERTINDAK SEKARANG!


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: