12 September 2022

DITANYA STATUS PERKAHWINAN, PUTERI SARAH BENGANG: "MASIH ISTERI ATAU JANGAN JADI GANTUNG TAK BERTALI""Apa status awak? Masih isteri atau jangan jadi gantung tak bertali," itulah pertanyaan seorang individu yang turut berharap agar pelakon Puteri Sarah tidak ditinggalkan oleh suami tanpa diceraikan dan tanpa nafkah.


Rumah tangga Puteri Sarah bersama pelakon dan pengarah terkenal tanah air, Syamsul Yusof masih lagi menjadi perhatian sesetengah pihak. Menerusi ruangan komen di akaun milik Instagram milik Puteri Sarah, seorang warganet bertanyakan tentang status rumah tangga pelakon tersebut.

Tambah individu itu lagi, dia hanya menyampaikan pesanan bagi pihak rakannya yang meminati Puteri Sarah sebagai artis idola.

"Saya sampaikan pesanan kenalan yang meminati awak sebagai artis idolanya tetapi betul juga katanya, status awak apa?" ujarnya.

Klik untuk gambar besarKomen itu berjaya mendapat perhatian Puteri Sarah yang bertindak 'membahasakan' individu berikut: "Status nak saman orang," tutur Puteri Sarah.

Bagaimanapun, identiti kepada individu itu tidak diketahui kerana tidak mempunyai gambar profil.

Untuk makluman, Puteri Sarah sebelum ini telah mengambil tindakan undang-undang terhadap Ira Kazar yang didakwa menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya bersama Syamsul Yusof.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: