06 September 2022

IKMAL AMRY KONGSI DETIK CEMAS SELAMATKAN ANAK & ISTERI: "TIDAK AKAN AKU TERIMA ATAS TINDAKAN AKU LAKUKAN...""Dengan nama Allah yg maha pemurah lgi maha mengasihani. Pengalaman pahit yg memberi seribu makna dan pengajaran buat diri ini.

"Tidak akan aku lupakan setiap detik yg terjadi. Tidak akan aku terima atas tindakan yg aku lakukan mengakibat jiwa lain dalam bahaya.


"Syukur sekali lagi Allah bg peluang untuk terus bernafas. Untuk aku berfikir dan sedar atas kekhilafan ini.

"Tak dapat aku bayangkan ketika detik tersebut berlaku, disaat isteri dan anakku ada bersamaku. Aku cuma fikirkan mereka dan yg terlibat selamat sahaja.

Klik untuk gambar besar"Terima kasih buat insan2 yg berhati mulia yg menolong aku disaat aku memerlukan tak kira bangsa. Hanya Allah sahaja yg dapat membalas jasa kalian semua.

"Sekali lagi maaf dari insan yg penuh dengan dosa ini. Semoga kalian mengambil ikhtibar dan pengajaran atas prilaku yg telah aku lakukan.

"Aku hanya manusia yang tidak lari dri kesilapan. Kun fayakun !" tulis pelakon Ikmal Amry yang meluahkan rasa kesal atas kemalangan jalan raya yang menimpa keluarganya di Lebuhraya Utara Selatan (PLUS), baru-baru ini.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: