18 September 2022

PELAKON REMAJA TERKENAL DENGAN IMEJ MUSLIMAH KAKI KELAB MALAM?Baru-baru ini, seorang pelakon remaja perempuan yang berselindung disebalik imej muslimah seperti dipertontonkan di dalam televisyen, hangat diperkatakan apabila perwatakannya itu didakwa sangat berbeza tidak seperti diperlihatkan.


Tidak hanya dikenali dengan imej muslimah, malah pelakon belasan tahun terbabit juga amat dikenali dengan sifatnya yang lemah lembut serta menyantuni antara satu sama lain.

Memetik portal Xtra, pelakon yang terkenal dengan sifatnya yang lemah lembut serta menyantuni satu sama lain itu turut didakwa sering ke kelab malam bersama rakan-rakannya dan bergaul tanpa batas dengan lelaki.

Klik untuk gambar besarLebih mengejutkan, pelakon berusia belasan tahun itu juga dikhabarkan sudahpun membuka tudung dan dan lebih memilih untuk berimej berpakaian seksi.

Bagaimanapun, perkhabaran ini masih belum diketahui kesahihannya dan identiti pelakon remaja yang didakwa seakan-akan 'ustazah' itu juga masih belum dikenal pasti lagi.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: