08 October 2022

"ADAKAH BAPA SAYA SEORANG PEDOFILIA?" - YASMIN AZIZMenerusi sebuah video yang dimuat naik di TikTok, penyanyi meningkat naik iaitu Yasmin Aziz telah mendakwa bapa kandungnya berkemungkinan seorang pedofilia.

Dalam hantaran tersebut, dia menceritakan perkara itu berlaku beberapa bulan lalu apabila dia menelefon bapa kandungnya namun panggilan dijawab oleh dua orang remaja perempuan.

Yasmin turut memberitahu kedua-dua remaja perempuan itu duduk bersama bapa kandungnya di dalam bilik hotel dan menerusi panggilan telefon, bapa kepada penyanyi itu hanya mengaku Yasmin sebagai seorang sahabat dari Malaysia.

Klik untuk gambar besar"Apabila bapa saya akhirnya mengangkat panggilan, terdapat dua remaja sedang melepak di dalam bilik hotelnya. Kemudian remaja tersebut bertanya siapakah saya, bapa saya berkata 'Oh, dia kawan saya dari Malaysia'. Saya menjawab ‘Tidak, saya anak awak. Sampai hati awak?" katanya.

Tambahnya lagi, remaja perempuan berkenaan juga mempunyai tatu dan bertindik penuh di muka. Pada hujung video, Yasmin menerangkan bapa kandungnya tidak lagi menelefon atau menghantar sebarang pesanan selepas kejadian itu berlaku yang membuatkan dia terfikir sama ada bapanya seorang pedofilia.

"Dia tidak lagi mesej saya, tiada panggilan, tiada mesej, tiada jawapan, tiada apa-apa. Ia membuatkan saya terfikir adakah bapa saya seorang pedofilia?" ujarnya lagi.
         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: