18 November 2022

POLIS TERIMA LAPORAN BEKAS SUAMI PENYANYI DANGDUT BELASAH WANITA DIPERCAYAI ISTERINYA"Kami sudah terima laporan dan sudah membuka kertas siasatan. Tindakan lanjut sedang diambil," demikianlah kata Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan ketika dihubungi hari ini, bagi mengesahkan kejadian dimana bekas suami penyanyi dangdut popular bertindak kejam apabila membelasah seorang wanita dipercayai isteri baharunya.


Kejadian itu dirakam seorang individu sebelum dimuat naik di media sosial sehingga tular semalam. Video berdurasi satu minit tujuh saat itu memaparkan lelaki berambut panjang menarik tudung wanita berkenaan sebelum mangsa di heret dan di tendang berkali-kali di muka serta badan.

Rakaman juga menunjukkan kanak-kanak perempuan menangis sambil mengangkat tangan sebagai tanda memohon maaf kepada individu berkenaan. Sementara itu, individu yang memuat naik video berkenaan berkata, laporan polis sudah dibuat dan mangsa kini mengalami trauma.

"Dia (mangsa) dengan anak akan dikurung di rumah, jika tersilap akan dipukul. Saya yang muat naik video itu. Wanita bertudung yang dalam video itu adalah orang gaji yang turut di bantai (pukul) lelaki terbabit," tuturnya.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

JUALAN BESAR-BESARAN 11.11..!! Tawaran hebat Shopee sempena pesta 11.11 (11 November). Dapatkan barangan impian anda dengan diskaun terbesar & terhangat. Hadiah cabutan bertuah juga disediakan untuk anda berupa sebuah kereta idaman ramai Mini Cooper.

Berita baik khas untuk pelanggan baru..  Anda akan mendapat voucher 'selamat datang' untuk membeli barangan pertama secara percuma.
_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: