12 November 2022

"SAYA NAMPAK DIA ADA CIRI-CIRI ITU..." - SHUIB AKUI ANAK-ANAK & IBU SELESA DENGAN WATIE



"Ya, saya keluar dinner dengan wanita bernama Watie. Ketika itu, kami dinner bersama anak-anak saya, Matin dan juga Talita. Sebelum ini, memang saya ada nafikan hubungan bersama Watie sebab malas nak besar-besarkan cerita. Tapi dah ternampak pula reflection di cermin, jadi tak perlulah kot sorok-sorok.


"Kami belum ada apa-apa perancangan. Baru peringkat awal, baru kawan-kawan. Nak tengok juga anak-anak macam mana, family macam mana," kata pelawak Shuib Sepahtu yang mengesahkan dia kini sedang berkawan dan mengenali hati budi seorang usahawan bernama Watie.

Shuib mengakui dia keluar makan dengan Watie di sebuah restoran mewah baru-baru ini selepas tular foto memaparkan pantulan imej seorang wanita.

Klik untuk gambar besar



Dalam masa sama, Shuib akui dia nampak Watie mempunyai ciri-ciri wanita yang sesuai untuk dirinya dan anak-anak, selain memohon untuk mendoakan yang baik-baik.

"Insya-Allah saya nampak dia ada ciri-ciri itu. Nampaknya anak-anak selesa dan paling penting, mak saya selesa dengan dia. Untuk hal akan datang, saya cuma mohon doakan baik-baik. Tak kisah dengan siapa pun saya berkawan, saya mohon doakan terbaik untuk saya dan keluarga," ujarnya.



________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG






_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: