12 December 2022

10 TAHUN BERCINTA SEJAK SEKOLAH - RAYSHA RIZROSE BAKAL NIKAHI PELUMBA KERETA FORMULA 3"Kami berkenalan dan bercinta sejak dari sekolah lagi. Saya pun tak sangka, cepatnya masa berlalu dan sekarang hubungan kami dah 10 tahun. Tak dinafikan juga, memang sudah ada perancangan ke arah perkahwinan. Tapi, semuanya bergantung kepada saya kerana dia (Nabil) sudah bersedia untuk kami melangkah ke fasa perkahwinan.


"Cuma, saya yang perlukan masa lagi dan tidak mahu terburu-buru membuat keputusan," itulah kata pelakon Raysha Rizrose yang bakal menamatkan zaman solonya bersama kekasih hati, Nabil Jeffri yang juga seorang pelumba kereta Formula 3 dan bakal menamatkan zaman gadisnya tidak lama lagi.

Bagaimanapun, setakat ini tarikh perkahwinan Raysha dan kekasihnya belum diketahui lagi mahupun maklumat mengenai hari bahagia pasangan tersebut.

Sebelum ini, Raysha yang berusia 26 tahun itu berkata,, dia dan kekasih dalam perancangan untuk mendirikan rumah tangga namun dia tidak mahu membuat keputusan terburu-buru.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: