30 December 2022

BILA WAJAH SEIRAS RASHDAN BABA, ZURAINI KASSIM BUAT RAMAI KELIRU"Saya Rashdan Baba dan saya Zuraini Kasim. Haaaa pening kan, lepas ini tak mahu keliru dah. Kena tengok betul-betul," ujar pelakon yang cukup hebat pada era 90-an iaitu Rashdan Baba dan Zuraini Kassim, menerusi video yaang dimuat naik di aplikasi Twitter.


Pasti ramai yang mengenali Rashdan Baba dan Zuraini Kasim, namun tidak dinafikan bahawa kedua pelakon itu memiliki wajah seiras hingga sukar untuk dibezakan.

Baru-baru ini, Rashdan Baba ada memuat naik video bersama Zuraini Kasim di sebuah restoran menjadi bualan ramai.

Perkongsian itu mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna laman sosial yang mengakui sememangnya sukar untuk membezakan kedua wajah pelakon tersebut sejak dari dulu lagi.

Dalam pada itu, ramai yang meluahkan rasa rindu untuk melihat kedua pelakon hebat untuk muncul di kaca televisyen apatah lagi mereka sangat popular sekitar 90-an.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: